Shelby Mustang GTE
Shelby Mustang GTE
Eksklusiv stamtavle
Vi har vært i performance-bransjen i over 50 år og den nye Shelby GTE er en fortsettelse av denne tradisjonen. Inspirert av suksessen til Shelby GT og Shelby GT-H-programmene, leverer Shelby GTE nå legendarisk ytelse til Shelby-entusiaster over hele verden.
Denne bilen er virkelig en kraftpakke. Med mer enn nok krefter under panseret og sportslige detaljer, vil denne denne muskelbilen gi deg en opplevelse utenom det vanlige. Du kommer til å bli overrasket, og denne bilen vil gi deg en følelse av frihet og spenning. Shelby GTE er en bil for deg som vil ha det beste av det beste, og som ikke er redd for å vise det!
Shelby Mustang GTE
Legendarisk ytelse
Under panseret på denne Shelby-inspirerte Mustangen kan du velge mellom Ford's ikoniske 5.0L Coyote-motor som leverer 456 hk med 424 lbs-ft dreiemoment, eller den kraftige 2.3L EcoBoost-motoren som leverer et hodeturnende 335 hk med 390 lbs-ft dreiemoment. Denne Shelby-hesten har også verdensklasse håndtering og estetikk som er kjent for Shelby-merket.
Shelby Mustang GTE
Den hører likemye hjemme på veien som på banen. 2017 Shelby GTE leverer kjøreegenskaper og spenning til entusiaster. Og med Shelby GTE ikoniske Le Mans-inspirerte striper er den ikke til å ta feil av. Når du hører brølet fra Ford Performance motoren så skjønner du at dette er rå amerikansk kraft!

Her har du virkelig muligheten til å realisere Shelby GTE drømmen!
Vi selger også Mustang Super Snake
Se Brosjyren her
Shelby Mustang GTE dashbord
Shelby engine cap kit
Ford Mustang GTE Hjul
Ford Performance wheels
Shelby Mustang GTE
Shelby badging

Interessert i Shelby Mustang GTE eller Super Snake?


Ring oss på 480 75 017